Kas

Bakanlığımızın sekizinci sınıf öğrencilerine yönelik hazırladığı yardımcı kaynaklar öğrencilerimize ücretsiz olarak dağıtıldı.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusunu doyasıya yaşamak üzere, okulumuz öğrencilerinin eserleri ile 100. Yıl Cumhuriyet Sergisi gerçekleştirdik.

Okulumuzun renkli koridorları, öğrencilerin yaratıcılıklarını konuşturdukları ve Cumhuriyet'e duydukları derin sevgiyi sanat eserlerine dönüştürdükleri sergiyle dolup taştı. Sergideki resimler, birbirinden farklı tekniklerle ve duygusal derinlikle örülerek Cumhuriyet'in temsili olan sembollerle bir araya geldi.

Kas

Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu; koro, orotoryo çalışmalarının ve şiirlerin yer aldığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamamızı okulumuz bahçesinde gerçekleştirdik.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle ilçemiz ortaokulları arasında düzenlenen şiir yarışmasında üçüncü olan 7. sınıf öğrencimiz Elif Ustabaşı’na ödülü, İlçe Emniyet Amiri Mesut Fidan tarafından verildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı, 28 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 13.00'te İlçemiz eski belediye binası yanındaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başladı.

Ekm

Filistin halkına yönelik gerçekleştirilen işgal girişimi sonucunda hayatını kaybedenler için Cuma günü bayrak töreninde bir dakikalık saygı duruşunda bulunduk.

Ekm

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Serdar Yurdabakan, okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerizle biraraya geldi.

Ekm

Gülyalı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından okulumuzda güvenli trafik konusunda eğitim verildi.

Ekm

Sekizinci sınıf öğrencilerimize, lise tanıtım programı kapsamında öğretmenlerimiz Firdevs SAKA ve Ali Kemal KESKİN rehberliğinde Ordu Sosyal Bilimler Lisesi, Ordu Fen Lisesi ve Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne gezi düzenlendi. Gezi süreci boyunca her türlü desteği sağlayan okullarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimizin güvenli bir şekilde okula ulaştırılmasını sağlamak amacıyla taşıma servis araçlarının denetimi yapıldı. Okulumuzdaki tüm servis araçları okul idarecileri ve nöbetçi öğretmen tarafından denetlendi.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Serdar YURDABAKAN, okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimiz ile sohbet etti.

Ekm

Bireysel ve toplumsal ihtiyaçların giderilmesi için bilinçli okuyucu ve okumayı alışkanlık haline getirmiş bireyler yetiştirmek amacıyla okulumuz öğrencilerinin yanı sıra tüm personelimizin katılım gösterdiği okuma saati uygulamasını gerçekleştiriyoruz.

Ekm

Öğrencilerimiz, dersten önce öğretmenlerimiz eşliğinde sabah sporu yaparak güne dinç ve enerjik başlıyorlar.

Ekm

Okulumuzun ritüellerinden olan, öğrencilerimizin doğum günlerini kutladığımız etkinliğimizi bu yıl da sürdürüyoruz. Eylül ayında doğan öğrencilerimizle bir araya gelerek bu yılki etkinliklerimizin başlangıcını yaptık.