Şbt

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz. İlk andan itibaren birlik ve beraberliğimizi perçinlemeye, birlikte yürümeye, birlikte iyileştirmeye devam edeceğiz.

Şbt

2. dönem öğretmenler kurulumuzu gerçekleştirdik. Yeni dönem tüm eğitim camiamıza hayırlı olsun.

Şbt

Okulumuz, başvurusu bulunan 225 kurum arasından seçilerek öğrenci ve öğretmen hareketliliklerinde yer almak üzere;

İl Millî Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Akreditasyonu 2024 yılı Konsorsiyum Ortağı olmaya hak kazanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve idarecilerimizi tebrik eder, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Okul logomuz için Türk Patent ve Marka Kurumuna yaptığımız marka başvurumuz olumlu sonuçlanmış ve Resmî Marka Bülteni’nde yayınlanmasına karar verilmiştir. Okulumuz için hayırlı olsun.

Şbt

Okulumuzda tadilat ihtiyacı olan sıra ve masaların gerekli onarımlarını yaparak öğrencilerimiz için daha güvenli eğitim ortamları oluşturuyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında düzenlenen ‘Dede Korkut Hikayelerinden Yeni Bir Hikâye Yazma’ yarışmasında öğrencimiz Evren Koray Özkan, İL BİRİNCİSİ olarak bizleri gururlandırmıştır. Öğrencimizi tebrik eder, öğrencilerimize rehberlik eden Türkçe öğretmenlerimiz Esen Geçer, Ali Kemal Keskin ve Selda Özata Çöl'e özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında, “Dede Korkut Hikayeleri” panosu hazırladık.

Ock

“Dönem Sonu Faaliyet Haftası” kapsamında okulumuzda “Kelime Oyunu” etkinlikleri gerçekleştirildi.

Ock

Okul Aile Birliği Başkanımız ve yönetimi ile değişen yönetmelik, yapılan ve planlanan çalışmalar ve bütçe konularında toplantı yapıldı.

Ock

Bakanlığımızca, ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin eğlenerek öğrenecekleri keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri için düzenlenecek olan “dönem sonu etkinlik haftası" ile ilgili planlama ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirdik.

Ock

8. Sınıf Kimyasal Tepkimeler konusunda kabartma tozu ve limon suyu tepkimesi sonucunda karbondioksit gazı oluştuğunu gözlemliyoruz.

Ock

Regaib Kandili münasebetiyle öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve tüm personelimize kandil simiti ikramında bulunarak Merkez Ortaokulu ailesinin kandilini kutladık.

Ock

Gönüllerimizi ferahlatan, ruhumuzu kuşatan, manevi bir yenilenme iklimi olan Regaib Kandilimiz mübarek olsun.

Ock

Türk edebiyatının önemli isimlerini tanıttığımız çalışmamızda bu haftaki konuğumuz Cemil Meriç.

Başta dil, tarih, edebiyat, sosyoloji olmak üzere sosyal bilimlerin birçok alanında araştırma yapmış ve yazılar kaleme almış bir düşünce adamıdır.