Ock

Cumhuriyet dönemi Türk şiirinin önde gelen şairlerinden ve "Otuz Beş Yaş" şiiri ile özdeşleşen Cahit Sıtkı Tarancı, "Haftanın Şairi" panomuzda yerini aldı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında öğrencilerimizle birlikte panomuzu düzenledik.

Ara

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Serdar Yurdabakan’ın iştirakleriyle düzenlenen toplantıda, Altınordu RAM öğretmenlerinden İsmet Kılıç tarafından velilerimize yönelik mesleki yönlendirme ve eğitimde velinin rolü vb. konularda bilgilendirme yapıldı.

Ara

Okulumuz öğrencilerine Gülyalı Belediyesi Çevre Mühendisi Dilara Hanım tarafından ‘sıfır atık ve geri dönüşüm’ konulu bilgilendirmeler yapıldı.

Ara

Ekim ve kasım aylarında doğan öğrencilerimizin doğum günlerini kutladık.

Ara

Öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine destek olmak ve öğretim hedeflerine ulaşmadaki süreci verimli bir şekilde yönetebilmelerini sağlamak amacıyla Altınordu RAM bünyesinde görev yapan rehber öğretmenlerimiz tarafından bilgilendirmeler yapıldı.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçemiz ortaokulları arasında düzenlenen şiir yarışmasında birinci olan 7. sınıf öğrencimiz Zehra Cörüt ödülünü İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa Bayram’dan aldı.

Ara

Dünyanın en önemli mesleği, toplumları şekillendiren, nesilleri aydınlatan, hayata hazırlayan ne yazsak ne anlatsak az gelecek mesleğimiz, sevdamız, idealimiz, öğretmenlik… Bu güzel günü özel etkinliklerle kutladık.

Ara

Bilinçli okuyucu ve okumayı alışkanlık haline getirmiş bireyler yetiştirmek amacıyla uyguladığımız okuma faaliyetlerini ilçemizin çeşitli mekanlarında farkındalık oluşturarak sürdürüyoruz.

Kas

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası münasebetiyle ilçemiz ortaokulları arasında düzenlenen şiir yarışmasında ikinci olan 7. sınıf öğrencimiz Elif Ustabaşı, ödülünü Gülyalı Belediye Başkanı Sayın Ulaş Tepe’den aldı.

Kas