Ekm

Öğrencilerimiz, dersten önce öğretmenlerimiz eşliğinde sabah sporu yaparak güne dinç ve enerjik başlıyorlar.

Ekm

Okulumuzun ritüellerinden olan, öğrencilerimizin doğum günlerini kutladığımız etkinliğimizi bu yıl da sürdürüyoruz. Eylül ayında doğan öğrencilerimizle bir araya gelerek bu yılki etkinliklerimizin başlangıcını yaptık.

Ara

12-18 Aralık Tutum, Yatırım ve Türk Malları(Yerli Malı) Haftası sebebiyle okulumuz misafirliğinde geniş katılımlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Ordu İl Milli eğitim Müdürlüğü Proje Koordinasyon ve Öğrenme Merkezince yürütülen "Bilim ve Medeniyet Tasavvuru Projesi" uzantısında planlanan Tutum, Yatırım ve Türk Malları(Yerli Malı) Haftası "Yerli üretimde Ordu" adlı tema ile 18 Aralık 2019 tarihinde okulumuzda gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından pilot okul olarak seçilen okulumuzda yapılan etkinliğin ilk etabı olan salon programında, Çamsan A.Ş. ve Ordu Arıcılık Enstitüsü yetkilileri ile Ordu Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Emine ÇAKIR sunumları ile yer aldı. Büyük ilgi gören salon programımızın ardından,  okul bahçemizde oluşturulan, Ordu' da üretilen yerli ürünlerin tanıtımının yapıldığı stant bölümleri misafirlerimiz tarafından gezildi. Yerli ürünlerimizden yapılan kokteyl ikramı ile etkinliğimiz son buldu. Tüm katılımcılara ve programın hazırlanmasında emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.