May

Haftanın şairi köşesi kapsamında bu haftaki konuğumuz Yahya Kemal Beyatlı.

May

Türk tarihinin büyük zaferi Kut’ül Amare’nin 108. yıl dönümünü tebrik ediyor, bu şanlı zafer uğrunda mücadele veren tüm kahramanları rahmetle ve minnetle yad ediyoruz.

May

Ordu Valimiz Sayın Muammer EROL’un himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinesinde gerçekleştirilen ‘Hayalimdeki Meslek’ Projesi kapsamında, okulumuz 8. sınıf öğrencileri, Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsüne bir ziyaret gerçekleştirdi.

May

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ile birlikte dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü, milletimizin kahramanlık destanını bir kez daha gururla anmak ve şehitlerimizi minnetle yâd etmek için okulumuz tarafından hazırlanan program ile anıldı.

Kutlama ve anma programı, Gülyalı Hükümet Konağı Konferans Salonunda düzenlendi. Okul Müdürü Cemil Eryaşar, günün anlam ve önemini belirten duygusal ve anlamlı konuşmasını yaptı. Eryaşar, Çanakkale'nin tarihimizdeki önemini vurgulayarak o destansı direnişin milli ruhumuzdaki yerini bir kez daha hatırlattı.

Okulumuz tarafından hazırlanan oratoryo ve müzik dinletisiyle devam eden program, salona duygu dolu anlar yaşattı.

Mrt

Haftanın şairi köşemizde bu haftaki konuğumuz Behçet Necatigil...

Mrt

Hayalimdeki Meslek Projesi kapsamında 8. sınıflarımız ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ettik.

Mrt

"Milli Muharip Uçak Kaan" başlığı ile TUSAŞ tarafından hazırlanan videoyu tüm öğrencilerimizle beraber sınıflarda izledik.

Mrt

Yıldız kızlar futsal Altınordu grup müsabakalarında, kız futsal takımımız normal süresi 1-1 biten karşılaşmada Durugöl Ortaokulu'nu penaltı atışları sonucu 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Mrt

İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü'nde görevli Neslihan Açık tarafından okulumuz öğretmen, öğrenci ve personeline ‘Afet Farkındalık Eğitimi’ verildi.

Mrt

Temel amacı, ülkemizin kalkınması için Milli Teknoloji Hamlesi’nin itici gücünü oluşturarak, teknoloji üretme yetkinliği yüksek genç bireyler yetiştirmek olan "Deneyap Atölyesi" ile ilgili Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü ekiplerince eğitim düzenlendi.

Mrt

Berat Kandili münasebetiyle öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve tüm personelimize kandil simiti ikramında bulunarak Merkez Ortaokulu ailesinin kandilini kutladık.